Att gråta 10 min i veckan...


Jag kan känna mig ganska löjlig men efter noggrann studie de senaste veckorna så har jag insett att jag gråter ungefär 10 minuter i veckan. 10 minuter i veckan, varje onsdag och det till Grey's Anatomy.
Alltid vid ungefär 21.50, tio minuter innan programmets slut, så avslutar dom alltid med de allra sorgligaste, bedrövligaste och finaste scenerna och jag kan givetvis inte hålla mig.
Kan känna mig ganska patetisk när jag sitter ensam där framför tv:n, 21.48, beredd att när som helst utbryta i storböl. Patetiskt men sant.

Tråkiga sms från pappa - igen

Jag vet att jag har nämnt det förut men jag kan verkligen störa mig på min far som skriver så tråkiga sms. Man skriver ett innerligt och långt sms och tillbaka får man ett totalt ointressant svar.
Korta, direkta, helt utan känsla och ofta bestående av tre varierande svar, oberonde fråga eller påstående man skickade tidigare, Ja, Nej och O.K. 
En typisk non-sms-generation där mycket av det kortfattade sms:en beror på klunsiga och något för stora tummar. Man behöver inte vara någon Einstein för att förstå vad dom menar i sina anspråkslösa sms eller för att förstå att pappor rent ut av kanske inte är skapta för att skriva sms..

När man känner sig lagom fulDet finns inget så skönt som att lyssna på Melissa Horn när man känner sig sådär lagom ful, hängig och trött. Idag är en sådan dag.


Att ha pollenallergi...

Förutom det faktum att jag har kliande fingrar, som ett tidigare inlägg handlade om, så har jag även kliande ögon, hals och näsa och till och med öron på grund av den nedrans pollenallergin. Och det är under några förjävliga månader om året som jag, och alla andra polleallergiker, får uppleva åtskilliga nysmaraton, rinnande ögon och inte så helt sexiga ustlag som sprider sig likt pesten på ens kropp. På grund av att mina luftvägar blir mindre vid pollensäsong så tenderar mina skratt till att bli hyena-liknande. Allt detta på grund av några förbannade träd.

Godmorgon kära du!

Min mormor brukade alltid tala om att morgonstund är guld i mun men hur guld i mun är det att vara tvungen att behöva vakna tidigt en måndagsmorgon av en gäll ringsignal? Nu är jag iallafall relativt vaken och tvungen att ta cykeln till något som man skulle kunna kalla mitt andra hem - skolan.

Att ha kliande fingrar...

Fingrarna kliar och jag blir helt kollrig i huvudet över allt som jag vill åstadkomma. Jag har tendenser att sätta igång tusen olika projekt men, som så många andra, så vill jag blir klar på en gång vilket ofta resulterar till att jag tappar suget och slutar tvärt med allt jag håller på med. En vecka senare så uppstår det en ny omgång med kliande fingrar och hundra projekt till påbörjas för att sedan lika fort avslutas.
Med ca 1000 påsamlade projekt just  nu så funderar jag på vad den här dagens 100 projektarbeten ska bli. Kanske ska man bygga något? 

Att ha hemmafru-kvaliteter...Jag insåg precis att jag nog skullebli en alldeles förträfflig hemmafru. Har precis bakat en kaka som jag har i ugnen och med det insåg jag att jag nog har alla hemmafru-kaviliteter som en kvinna kan tänkas behöva. Jag kan göra goda kakor, jag kan lappa och sy kläder, jag kan städa utan att klaga och jag kan shoppa upp andras pengar.

Men jag måste ta en sak i aktning. Min engelskalärare till engelsman sa en gång en sanningens ord till mig, tyckte han iallfall. Efter att jag sagt att jag förstår hans åsikt men att jag verkligen inte håller med honom så sa han högt till mig inför mina klasskamrater:
 'Anna, you are going to be a bad wife!'', sa han och pekade sitt stora finger på mig.
Detta får mig att fundera ytterligare en gång om jag skulle bli en sådan bra hemmafru trots allt. Jag har inga trädgårds-intressen, jag hatar att diska och det sämsta av allt - jag håller inte alltid med män i deras åsikter.

Hej från mig

De senaste två dagarna har bestått av en smärre bloggpaus. Jag skyller delvis på bra väder, massa plugg och träning. Men nu är läxorna gjorda och träningarna över och imorgon så kommer bästa vädret!.. och bloggning.

Det som förgyller Annas liv 12Årets första mjukglass

Jag kom precis att undra över anledningen till varför jag bloggar eller varför folk över huvudtaget kommer för sig att läsa den. Vilken anledning jag än kan tänkas ha så är bloggningen, förutom ett trevligt tidsfördriv, ett ganska bra sätt att stimulera min litterära ådra, iallafall den lilla lilla som finns!
Jag har också insett att för att blogga i samma takt som Blondinbella så måste man blogga i en fruktansvärd fart, för att inte tala om hur fruktansvärt ofta man måste behöva läsa hennes blogg för att hinna med, det låter jobbigt tycker jag.
Man skulle kunna tro att jag skriver detta inlägg i syfte att prata om bloggning men det var det inte! Ville mest dela med mig av glädjen för det fina vädret och att jag firade det med att äta årets första mjukglass. Jätteonyttigt och jättegott!


Att göra en upptäckt..

För den som känner mig väl vet att jag har ett stort intresse i att upptäcka nya saker, helst fina saker och helst saker som får mig att må lite bättre. Idag gjorde jag till trots en mycket besynnerlig upptäckt. På vägen till skolan på morgonen så cyklar jag nedför en lång nedförsbacke och det är där jag gör min upptäckt - bromsarna strejkar. Ett par uppskrapade skosulor senare och ett hjärta mindre så insåg jag nog att det framöver kommer vara härligare att cykla upp för backen än ner för backen, iallafall så länge man har ofungerande bromsar, och det mina vänner kallar jag en fin upptäckt!

Manlig utstickande del = dålig pannkaka?


Lilla B's lillebror och Mamma kom precis hem från BB. Lilla B får syn på hennes lillebrors 'utstickande del' (hah. Är det för pretto att säga så?) och stirrar förvirrat på den.

- Mamma vad är det där? Det ser ju ut som en dålig pannkaka! 

Att behöva somna i tid..

En godmorgon-bild på mig och hunden. Jag tycker inte bara att bilden förtydligar hur trött jag är just nu utan också hur trött och hur lite Beppe uppskattar mina kramar.
I detta trötta tumult så insåg jag också precis att det är söndag. Sista dagen på påsklovet och dagen då jag lovat mig själv att jag skulle ägna timmar till att plugga, något som jag förhoppningsvis också kommer göra.
Det mest ångestladdade är endå att man ska bemöda sig till någon slags dygnsrytm, att somna tidigt och vakna tidigt har inte varit det mest aktuella den senaste veckan, snarare äggätandet... och kramandet.

Mums för choklad!

Mamma kom precis hem från tur till affären. Förnöjt så gav hon mig en chokladbit som hon handlat och där sprack genast mitt godisförbud. Men det gör inget tycker jag! Man får vara glad över att man har en sådan fin mamma som bjuder sina barn på choklad tänker jag. En sådan mamma får man bara inte avvisa, speciellt inte om hon har något gott i handen!

En värld full av ångest

Och så har även jag insett vilka ångestfyllda tider vi lever i. Miljöförstöring, köttindustri, kroppsideal, åldersnoja, massvarsel, lågkonjuktur, cancer, knark, fattiga u-landsinvånare, biologiska klockor och övervikt. Finns det någon svensk eller världsinvånare som inte är neurotiker eller lider av paranioa, är det ens möjligt att inte ha ångest över någonting nu för tiden?

Jag var ute och gick med några vänner här ute på gatan för en tid sedan och råkade olyckligtvis gå på en avloppsbrunn(dvs A-brunn), "Anna, nu dödade du ju en tomtenisse!", utbrast en av mina vänner med samma ångest i rösten som att jag precis hade dödat hennes katt. Ska man inte kunna ta ett steg utan att döda någon stackars varelse eller ifrågasätta ens handlingar? Funderade jag på samtidigt som jag räknade i huvudet hur många tomtenissar jag måste dödat under min livstid. 
Det kanske lite väl sorgligt och cyniskt men det känns som att vi lever i en tillvaro där man på ett eller annat sätt bidrar till jordens undergång. Nu för tiden kan man inte tända en lampa eller äta spanskodlad apelsin utan att fundera på konsekvenserna.
'VAKNA UPP!' säger miljöforskare, dietister,  hjärtforskare, PETA och Rädda Barnen. Jag är vaken, väldigt vaken, men just nu så orkar jag inte.


Sol som gör en gott


En liten påminnelse...

Jag fascineras samtidigt som jag blir en aning ocharmad. Att vittna en man som plockar upp sin hunds resultat för att sedan kasta ut den lilla svarta påsen in i skogen. Hur tänker man då? Sedan får vi inte glömma dom lite finare som vackert hänger upp bajspåsen i närmaste björk. Att man inte ska slänga saker i naturen gör en inte duktigare för att man praktfullt hänger upp sin hunds avföring i ett förbannat träd! Och när man ändå tagit upp bajset så kan man väl lika gärna ta med det sig hem för jag försäkrar dig fåne, som har denna dåliga vana, att ingen annan kommer vilja plocka upp det efter dig. 

Nej inte jag heller!

När våren gör en kär

Vårens antågande har, som vanligt, fått mig att bli lite småkär i allt och alla. Min hund får ta de största smällarna av mitt krambehov och det märks att han börjar förstå vad jag vill när jag närmar mig honom med utsträckta armar. Han drar sig sakta bakåt och vänder sig ifrån mig och det med förståelse! Hur många orkar ha någon nära som kramar och pratar bebisspråk med en hela tiden?
Jag kan nästan känna att våren och förälskelsen som den våren fört med sig får mig att hänga upp mig på saker. Jag blir gärna lite extra besatt i vissa saker som en maträtt, låt, film, kille och ibland en färg. Om endå min tendens till besatthet kunde sätta sig i skolarbete eller möjligtvis i kulturhistoria med Hätska Marinka i spetsen..


Att totalt lyssna sönder en låt

Ganska intressant att jag vanligtvis inte lyssnar på den här typen av musik men endå har jag totalt lyssnat sönder Erik Hassles singel Hurtful. Tyvärr kan jag inte riktigt till fullo förstå sammanhanget med låten och hans video men vad gör det när låten och hans röst gör mig så himla varm!Mat, en lösning på bekymmer?

Känns så otroligt skönt att ha lov utan att känna några krav på att göra några måsten, dom som ökar kraven på att lyckas. Jag har mina skolarbeten liggandes i bakhuvudet men dom tänker jag, utan större ansträngning, ignorera till på söndag. Duktig och lyckad behöver man inte vara på lovet tycker jag, ägnar hellre tid till att bli fet på ägg och potatis (så länge jag inte äter godis iallafall).
Förra veckan, när jag hade en lagom fin svacka, kunde jag inte riktigt sätta fingret på vad det var jag saknade i mitt liv och fick för mig att en vecka bestående av just ägg och potatis skulle göra det hela bättre men efter en lite djupare insikt så har jag insett att det kanske inte är riktigt det som fulländar ens liv och kanske inte heller det som huvudsakligen gör en fet. 
Jag ska nu genast lägga ner mina förhoppningar på att ägg och potatis, det här tjatet är ju löjligt! 
Kanske ska prova en annan kombination.

.. Lax och potatis.

Det som förgyller Annas liv 11


Säg mig någon som inte tycker om Ben & Jerry's!
 Jag läste i Idas blogg att Calle Shulman en gång nämnde i sin blogg att Ben & Jerry's bara är ett subsitut för Hägen-glass och skapat till alla mensvesslor så att dom kan stoppa i sig det allra sötaste och fetaste 'skiten'.
Må så vara. Men Ben & Jerry's är och förblir den godaste glassen.

Naturgodis godis? DEL 2

Helt ointressant men som en fortsättning på mitt förra inlägg så kan jag medge att jag bestämde mig för att naturgodis visst inte är godis, åtminstonde bättre en vanligt fick jag för mig. Det tog några timmar att övertala mig själv men jag lyckades och lyckades även med att få min bror att följa med mig till affären, mest för att jag inte ville bryta min godisregel ensam.. om jag nu någonsin bröt den dvs?

Naturgodis godis?

Samtidigt som det är grått och tråkigt väder ute så kan jag inte sluta att tycka att det är skönt att ha en anledning att sitta ensam inne och bara mysa med en massa thé och tidningar. Jag är otroligt sugen på naturgodis också men eftersom jag har godisförbud under påskveckan så kan jag inte sluta undra om naturgodis verkligen räknas som godis eller inte? Det är ju socker i det, precis som allt annat godis, men det är ju lite nyttigare och lite naturligare.
Äsch! Jag fortsätter att äta vidare på mina solrosfrön tills jag samlat ihop argument nog för att få äta naturgodis, argument som jag sen kommer framföra till mig själv.


Patrik 1,5

För att bryta av med alla Amerikanska romantiska komedier så tog jag och kära B istället en svensk feelgoodfilm, det bryter av ganska lagom tycker jag, "Patrik 1,5". Den fick mig nästan att önska att jag var bög och levde med Gustav Skarsgårds karaktär, underbar!


När pinsam tystnad uppstår

Jag nämnde för något inlägg sedan hur skönt jag tyckte att det var att inte vara rädd för tystnaden. Efter att filosoferat vidare på det jag skrev så har jag insett att det finns en tystnad som skrämmer de flesta och så även mig- den pinsamma tystnaden.
Man träffar någon som man känner lite halvt och börjar möjligvis prata lite skola, jobb, fritid och gemensamma vänner, en konversation som helt plötsligt mynnar ut i en påtagligt pinsam tystnad. Det absolut värsta man kan göra i ett sådant jobbigt läge är att påpeka tystnaden eftersom detta bara gör det pinsamma ögonblicket ännu längre och ännu pinsammare.
Jag minns så väl när jag och min familj, för något år sedan, satt vid ett gigantiskt runt bord på ett hotell med ett 15-tal andra hotellgäster(svenska). Folk pladdrar menlöst med varandra och efter kanske tio minuter så uppstår det en total tystnad och ingen ger ifrån sig ett knyst på hela 30 sekunder, inte förens tjejen i prickig klänning, jag, öppnar sin lilla mun.
"Nämen hörrni, vilket fint väder det är!", utbrister jag.
Eftersom 'frukostsalongen' inte har några fönster så kollar sig alla 15 förvirrade svenskar runt för att leta efter det fina vädret jag pratade om, ett väder som jag bara hittade på för att bryta tystnaden, för att sedan kolla på mig och skaka på huvudet. Den pinsamma tystnaden fortsatte.
Oavsett vem man socialiserar sig med så är pinsam tystnad alltid en pinsam tystnad, en tystnad som tillskillnad från den ensamma tystnaden är en tystnad som jag aldrig kommer tycka är skön.

Något lånat, något gult, något rånat, något fult

Sol och värme. Såhär svettig av att sitta inomhus har jag inte varit på månader, men jag klagar inte. Ett tag funderade jag på om Sverige var landet Gud glömde, något som nu har vänt efter att solen anlände i veckan.

Eftersom majoriteten av mina vänner fyller 18 i år så kommer 2009 vara året som jag kommer minnas som en enda lång fest. I oktober, när min egen födelsedag äger rum, kommer jag vara riktigt trött på allt som heter kalas och antagligen fira min egen genom att köpa en folköl på cityjouren, mest bara för att ha det 'största' överstökat.
Ikväll är det inte heller något undantag när det kommer till 18års-kalas. Då är det ett kalas som ska firas dubbelt upp och som går under temat, "något lånat, något gult, någåt rånat, något fult". Hur ful respektive gul jag blir återstår att se, svettig kommer jag iallafall definitvt fortsätta vara.

Jaha, är det då man blir vuxen?Gårdagskvällen ägnades till att vara barnvakt till söta E och M.
Lilla E förkunnade för mig att hon precis har blivit 'barn-vuxen' och när jag frågade henne när hon blir vuxen på riktigt så svarade hon mycket vist,
"När jag bajsar lika stort som de vuxna".

Ett godisförbud-erkännande

Jag skulle nästan vilja påstå att jag är ganska korkad som införde godisförbud under påskveckan. Korkat för att det är nu som man äter som mest godis och därmed svårast att motså. Det smartaste vore ju att ta det en helt vanlig skolvecka när tankarna inte alls är riktade på godis. Men nu är det som det är och efter att precis käkat upp ett påskägg med godis, som jag fick av kära L, så har jag bestämt mig för att jag minsann ska klara det, åtminstonde tills jag bestämmer mig för att sluta.. 

Besatt i blåbär

Utan att egentligen haft något större intresse av blåbär så har jag helt plötsligt blivit helt galen i det och har det i allt jag kan komma på. Längtar till jag kan plocka egna!


bilden tagen från tedags.nu

Att säga hejdå i telefonen

Precis som det kan vara besvärligt att säga hejdå när man möter någon så kan det vara lika besvärligt och besynnerligt att säga hejdå när det kommer till att prata i telefon.
Jag har en vän som följer det amerikanska film-fenomenet när hon pratar i telefon, helt omedvetet, som innebär att man lägger på utan att säga hejdå vilket känns lika otippat och konstigt varenda gång samtidigt som det är ganska snabbt och smärtfritt. Sen har jag dom där vännerna och släktingarna som hejdlöst, hejdlöst!, pratar på utan att ge den andre en syl i vädret och rum för att komma med någon respons samtidigt som den kanske inte inser att personen i andra ändens hummande och hostningar till svar kanske är ett tecken på att det är dags att säga hejdå. Och när det efter 15 minuter blir helt tyst i luren och jag hinner tänka "vilket guldläge att säga hejdå" så har vännen/släktingen jag pratar med helt plötsligt börjat på en ny konversation, de sekunder det var tyst var alltså bara en lätt andningspaus som sedan efterföljs av 15 minuter hummande till. "Det är inte lätt när det är svårt" tänker jag och fortsätter mitt ihärdiga mumlande.

När man vill våga lite mer

Efter ett sent påkommet nyårslöfte så har jag bestämt mig för att våga mer. Jag känner mig så oerhört svensk och feg i vissa lägen att jag tänker ägna det här året till att säga ja till fler utmaningar, vara modig och tänka att det jobbiga som händer i ens liv inte alltid bidrar till jordens undergång. Ja, så får det bli!


En sista minutenJag känner mig otroligt sugen på en sista-minuten till London nu. Plånboken tillåter fortfarande inte att jag tar mig långt och dessutom har jag ett busskort som måste köpas och det känns ju bra att åtminstonde ha det. Det vore ju otroligt förödande om jag inte ens hade råd att röra mig inom dalarna. Ändå så känns det mer tilltalande att resa till London än till Orsa.

Det undervärderade i att skriva brev

Under början av 2000-talet anlände msn och communitysidor som en storm via internet och smstumme hade blivit något brukligt bland Sveriges ungdomar. Msn-vänner hit, sms-vänner dit men vart tog brevvännerna vägen? Hur längesen var det inte sen man faktist skickade ett sedvanligt brev till någon?
Det bekväma i att snabbt skicka iväg ett sms eller ett e-mail, utan att behöva krumbukta med kuvert och frimärke, har fått folk att glömma bort charmen med ett vanligt brev. Ett brev skulle väl vem som helst bli glad över så varför skickar vi inte det oftare än vid födelsedagar och vid jul?

Where is the sun

Solen som jag beställt av vädergudarna i 5 månader framåt verkar redan ha blivit upphävd. Vart tog du vägen?

Det som förgyller Annas liv 10

Är det inte helt underbart att det äntligen blivit glassväder! Helt underbart!


När man vill ta en paus

Under de senaste dagarna så har jag faktist insett att det är möjligt att tröttna på sig själv. Hade jag haft ett riktigt förhållande och haft mig själv som partner så hade jag krävt en lång och välbehövd paus, kanske rent ut av gjort slut. Jag är så trött på att höra min röst och mitt skratt att jag helst håller mig tyst.
Påsklovet ska jag ägna till att försöka hitta tillbaka till mig själv och förhoppnings så ska ägg, påskmust och vegetariska köttbullar råda bot på det mesta. Det måste det göra!


Lördagen i (kort)het

Nu äntligen har jag tagit intiativet till att lägga upp lite bilder från lördagen. Jag lovade ju mig själv att vara flitig med bildtagandet(kan man säga så?) på tävlingen, något som jag dessvärre inte var, men två lyckades det bli!Tävlingsgolvet.
 Runt golvet, vid borden, så sitter alla 'tävlingsteam' och hejjar på sina dansare. Den övriga publiken, bestående av familjemedlemmar, sitter på läktarna.


En fin bild på trötta hemresenärer
Trötta, muntra och svettiga begav vi oss hem på den sena eftermiddagen. Man kan väl säga att det gick medelmåttigt för oss alla tre, men jag är sjukt nöjd med min prestation. Det är ju huvudsaken!På en spontan begäran så fick jag en förfrågan av herr S om han fick sova hemma hos mig, då han levde liv som ensam och hemlös under helgen. Stunden senare så fick jag ett förslag från I om bowling med henne och D, vilket självklart slutade med att vi alla fyra bowlade samt hyrde film som vi sedan kollade på i familjens omtalade friggebod.

Älskade, sköna spontana grejjer!

Nästa hållplats; Skutskär


Svett, nervositet och överskott av bananer. Imorgon bär det av till Skutskär där det ska hållas en streetdance-tävling och med mig har jag mina danskumpaner. Jag är så dålig på att komma ihåg att ta fram kameran men jag ska i största möjliga mån dokumentera och lägga upp imorgon!


En lågkonjuktur som aldrig tycks försvinna

Man vill ju gärna föreställa sig att det inte ska vara någon konst att skaffa sig ett sommarjobb men tji fick man! Utan att tro att jag skulle drabbas speciellt mycket av den stundande lågkonjukturen så har jag insett att den är boven till att jag kommer ha noll inkomstkälla i sommar. Då kan jag inte föreställa mig vilken stress människorna ute i den riktiga arbetslivet utsätts för när det varslas hit och dit.
Bättre var det när man var ung. Då gick man ut i skogen och plockade lite fina stenar och blommor, bakade lite bullar och gjorde hemmagjorda kikare av pappersrullar som man sedan sålde ute på trottoaren för människor som passerade. Om man hållt på så länge man var liten och söt så hade det kunnat bli rena guldgruvan, det hade kunnat...

När man bara måste ta en till


Haha, folk måste få uppfattningen om att jag är besatt i mat efter alla inlägg som innehållit livsmedel. Men man kan väl se det som att jag glädjs över den mat som Sverige faktist erbjuder och After Eight är inget undantag! Att ställa ett After Eight paket i min åsyn kan inte resultera till något annat än att jag tar paketet och glatt mumsar i mig innehållet. Jag har ett flertal gånger försökt att hejda mig och tänkt, som såå många gånger förut, "det här är den sista" för att en After Eight-bit senare intala mig att "nästa får banne mig vara den sista". Det är som dömt för att misslyckas!


Att släcka ljuset lite oftare

Utan att speciellt bidra till ett miljövänligt planeten jorden så hade klassen endå valt att idag endast bära svarta kläder, detta i ära av projekt "earth hour". Det är ju inte särskilt miljövänligt i sig men man kanske endå skulle kunna se vårt lilla projekt som en uppmaning till att folk inte ska glömma släcka ner. Jag är inget stort fan av moralkakor, och säkert inte du heller, men glöm inte att släcka lamporna lite oftare!


Ensamhet som gör en glad

För första gången på väldigt länge så är jag helt ensam i huset, inte ens hunden är hemma. Och istället för att sitta och våndas över tystnaden, som jag gjorde förut, så njuter jag verkligen av känslan av att vara helt ensam. Att tystnad kunde vara såhär tyst och skön hade jag helt glömt bort!
Varför är vi så många som skräms av tystnaden? Kanske är en av anledningarna att tystnaden påminner oss om ensamheten, en känsla som många förknippar med misslyckande och skam. Precis som det finns ensamhet som berikar så finns det ju även ensamhet som tynger ner och gör oss mindre, men inte idag. Idag är ensamheten bara sådär härligt skön, skön i total tystnad.

Att inte ha förmågan att ljuga

För en som har noll förmåga att ljuga eller lura andra och i samma veva hålla god min är 1 april inget annat än en bedrövelse. Man blir lurad och går på skämt efter skämt utan att kunna skapa någon hämndaktion. Känns lite småtaffligt att skicka iväg ett 1 april-sms, speciellt när så många vet vilken skröplig typ som har skickat iväg det, så det går bort för min del. 
I Dagens Falukuriren kan man hitta en välskriven artikel som  berättar att det danska nationallaboratoriet har fört en forskning kring förnybar energi och har, genom den, kommit fram till konsekvenserna kring att bygga vindkraftverk. "Vindkraftverken stoppar upp vinden och gör att jordens rotationskraft påverkar", säger forskaren Per Nyberg. Kontentan av detta skulle leda till att timmarna blir längre."Handelsfacket ligger nu i startgroparna för att begära kompensation".

'"Haha, vilket dåligt aprilskämt", tänkte nog de flesta svennebananer.
"Hur sjutton ska dom lösa det här?" tänkte jag.

Trots att man kanske skulle kunna förklara mig som en aning smånaiv så kanske man skulle kunna se det som en bra egenskap att inte kunna luras. Jag menar det är ju inte precis en egenskap som man söker hos sin partner - "Snäll, glad, rolig... och bra på att ljuga".


RSS 2.0